Nano Keramička zaštita

Zaštitite Vaš automobil od vremenskih uticaja i ogrebodina!

Keramička Zaštita

Keramička zaštita vozila namenjena je zaštiti limarije od sitnih oštećenja i dugoročnog ili kratkoročnog lošeg održavanja. Nanosi keramičke zaštite mogu Vaše vozilo zaštiti od ptičijeg izmeta, različitih buba i komaraca, oštećenja nastalih i prouzrokovanih od soli, mašinskog pranja puteva, ultraljubičastog zračenja i generalno svih štetnih uticaja koji utiču na lak Vašeg vozila.

Keramička zaštita se može aplicirati na svaku vrstu ili tip vozila. Mi preporučujemo da automobil bude u što boljem stanju kako bi sloj keramičke zaštite preko vašeg vozila imao što bolje rezultate. 

Proces nanošenja keramičke zaštite vozila obuhvata:

  • Hemijska i fizička dekontaminacija laka (uračunato u cenu)
  • Jednoslojno ili višeslojno poliranje (nije uračunato u cenu)
  • Nanošenje keramičke zaštite

Keramička koja traje do 6 meseci

Keramička koja traje do 3 godine

cena prve: od 50€

cena druge: od 250€

 

Napomena: Poliranje pre nanošenja zaštite je obavezno i nije uključeno u cenu.

Naši paketi

Naši paketi su specifični po tome što dobijate više, i po njima se razlikujemo od konkurencije. U odnosu na Vaše želje i mogućnosti pripremili smo 4 paketa za Vas. Light paket je paket koji će osvežiti Vaš automobil, ukloniti sitne ogrebotine, vratiti sjaj eksterijera i enterijera vozila. Yellow paket je tu da otkloni veće ogrebotine i da Vaš automobil ponovo izgleda novo! Premium paket je za perfekcioniste koji žele besprekoran automobil. Vip paket ne samo što dovodi vaš automobil do savršenstva nego vašeg ljubimca potpuno zaštićuje najkvalitetnijom keramičkom zaštitom SISTEM X. 
Jedino kod nas u ovom paketu dobijate zamensko Vip vozilo.

Paketi

Ukoliko niste sigurni koji od naših paketa bi bio najadekvatniji za Vaš automobil, slobodno navratite da naš tim pogleda Vaš automobil i da vam predlog tretmana.

O NAMA

MN Detailing Beograd je kompanija koja se profesionalno bavi detailingom automobila. Ljubav prema automobilima pretvorili smo u posao.

Odlučite se za našu kompaniju i rezervišite termin ODMAH!

KONTAKT

MN Detailing Beograd 2019 © sva prava zadržana
Dizajn i razvoj: