• Jurija Gagarina 168, Novi Beograd
  • +381 61 6090 830
  • +381 69 2211 538

Usluge

Prilagođene Vašim zahtevima

naše usluge

Usluge MN Detailing -a se znatno razlikuju od konkurencije jer se trudimo da damo svoj maksimum za svaki automobil. Usluge koje nudimo su poliranje automobila, čišćenje enterijera, poliranje farova, Nano keramička zaštita, pranje i  poliranje Felni a ukoliko Vaš automobil nije održavan i želite da ga podmladite možete da birate između 3 paketa.  Dobićete više, bolje i kvalitetnije! 

Poliranje Automobila

Poliranje automobila radi se kako bi automobil što duže zadržao lepotu svoje boje i celokupnog ekterijera, takođe poliranje automobila se radi  ukoliko želite da vratite sjaj i uklonite ogrebotine.

Detailing Enterijera

Detailing Enterijera predstavlja detaljno i dubinsko pranje enterijera vozila, čišćenje automobila od prljavštine, mirisa duvana i golim okom nevidljivih bakterija i grinja.

Poliranje Farova

Tokom vremena farovi postaju zamućeni, požuteli, a često i matiraju što negativno utiče na vožnju u noćnim uslovima i narušava ukupnu estetiku automobila.

Nano Keramička Zaštita

Nano keramička zaštita je premaz koji štiti lak, boju, farove i štop svetla, a to je klučna stvar da izgled Vašeg vozila ostane izvanredan!

Detailing Motora

Čišćenjem, odmašćivanjem i pranjem motornog prostora, smanjuje se mogućnost nastajanja rđe i požara, motor izgleda novije i lepše. 

Detailing Felni

Predstavlja čišćenje, poliranje i zaštita felni sa voskom. Zaboravite na crne tragove od kočenja i izaberite Mn detailing!

Naši paketi

Naši paketi su specifični po tome što dobijate više i kvalitetnije usluge, po kojima se razlikujemo od konkurencije. U odnosu na Vaše želje i mogućnosti pripremili smo 3 paketa za Vas. Light paket je paket koji će osvežiti Vaš automobil, ukloniti sitne ogrebotine, vratiti sjaj eksterijera i enterijera vozila. Yellow paket je tu da otkloni veće ogrebotine i da Vaš automobil ponovo izgleda novo! Vip Paket je za ljude koji vole perfekciju, poliranje felni, poliranje svih plastičnih delova i poliranje svetlosnih grupa su samo neke od usluga ovog paketa koje ukazuju koliko je ovaj paket detaljan.

Paketi

Ukoliko niste sigurni koji od naših paketa bi bio najadekvatniji za Vaš automobil, slobodno navratite da naš tim pogleda Vaš automobil i da vam predlog tretmana.

O NAMA

MN Detailing Beograd je kompanija koja se profesionalno bavi detailingom automobila. Ljubav prema automobilima pretvorili smo u posao.

Odlučite se za našu kompaniju i rezervišite termin ODMAH!

KONTAKT

  • Jurija Gagarina 166
  • Novi Beograd
  • +381 61 6090 830
  • +381 69 2211 538
  • mndetailingbeograd@gmail.com
MN Detailing Beograd 2019 © sva prava zadržana
Dizajn i razvoj: