Detailing Felni

Zaboravite na prljavštinu nastalu od kočenja!

detailing felni

Detailing felni je obrada površine (aluminijuma) do glatkoće koja se može polirati specijalnim pastama za visoki sjaj. Detailing felni je proces skidanja tragova kočione prašine sa aluminijumskih felni. U ponudi imamo opciju čišćenja spoljašnjeg dela felni bez skidanja. Vratite vašim felnama sjaj i odlučite se za MN Detailing Beograd.

                                           

cena: od 80€

Potrebno vreme: 1 dan

Napomena: Cena usluge zavisi od stanja felni!

Naši paketi

Naši paketi su specifični po tome što dobijate više, i po njima se razlikujemo od konkurencije. U odnosu na Vaše želje i mogućnosti pripremili smo 4 paketa za Vas. Light paket je paket koji će osvežiti Vaš automobil, ukloniti sitne ogrebotine, vratiti sjaj eksterijera i enterijera vozila. Yellow paket je tu da otkloni veće ogrebotine i da Vaš automobil ponovo izgleda novo! Premium paket je za perfekcioniste koji žele besprekoran automobil. Vip paket ne samo što dovodi vaš automobil do savršenstva nego vašeg ljubimca potpuno zaštićuje najkvalitetnijom keramičkom zaštitom SISTEM X. 
Jedino kod nas u ovom paketu dobijate zamensko Vip vozilo.

Paketi

Ukoliko niste sigurni koji od naših paketa bi bio najadekvatniji za Vaš automobil, slobodno navratite da naš tim pogleda Vaš automobil i da vam predlog tretmana.

O NAMA

MN Detailing Beograd je kompanija koja se profesionalno bavi detailingom automobila. Ljubav prema automobilima pretvorili smo u posao.

Odlučite se za našu kompaniju i rezervišite termin ODMAH!

KONTAKT

MN Detailing Beograd 2019 © sva prava zadržana
Dizajn i razvoj: