• Jurija Gagarina 168, Novi Beograd
  • +381 61 6090 830
  • +381 69 2211 538

Detailing Felni

Zaboravite na prljavštinu nastalu od kočenja!

detailing felni

Detailing felni je obrada površine (aluminijuma) do glatkoće koja se može polirati specijalnim pastama za visoki sjaj. Detailing felni je proces skidanja tragova kočione prašine sa aluminijumskih felni. U ponudi imamo opciju čišćenja spoljašnjeg dela felni bez skidanja i detaljno čišćenje kompletnog potkrila, unutrašnje i spoljašnje strane felni sa demontažom. Vratite vašim felnama sjaj i odlučite se za MN Detailing Beograd.

                                             Cene:

  1. Detailing felni bez demontaže 25 eur
  2. Detailing felni sa demontažom 65 eur
  3. Detailing felni sa demontažom i čišćenje kompletnog potkrila 100 eur

cena: od 25€

Potrebno vreme: 1 dan

Napomena: Cena usluge zavisi od stanja felni!

Naši paketi

Naši paketi su specifični po tome što dobijate više, i po kojima se razlikujemo od konkurencije. U odnosu na Vaše želje i mogućnosti pripremili smo 3 paketa za Vas. Light paket je paket koji će osvežiti Vaš automobil, ukloniti sitne ogrebotine, vratiti sjaj eksterijera i enterijera vozila. Yellow paket je tu da otkloni veće ogrebotine i da Vaš automobil ponovo izgleda novo! Vip Paket je za ljude koji vole perfekciju, poliranje felni, poliranje svih plastičnih delova i poliranje svetlosnih grupa su samo neke od usluga ovog paketa koje ukazuju koliko je ovaj paket detaljan.

Paketi

Ukoliko niste sigurni koji od naših paketa bi bio najadekvatniji za Vaš automobil, slobodno navratite da naš tim pogleda Vaš automobil i da vam predlog tretmana.

O NAMA

MN Detailing Beograd je kompanija koja se profesionalno bavi detailingom automobila. Ljubav prema automobilima pretvorili smo u posao.

Odlučite se za našu kompaniju i rezervišite termin ODMAH!

KONTAKT

  • Jurija Gagarina 166
  • Novi Beograd
  • +381 61 6090 830
  • +381 69 2211 538
  • mndetailingbeograd@gmail.com
MN Detailing Beograd 2019 © sva prava zadržana
Dizajn i razvoj: