Detailing Motora

Učinićemo da srce vašeg automobila bude čisto!

detailing motornog prostora

Detailing motornog prostora je proces estetskog čišćenja motora automobila koji obuhvata sve vidljive i dostupne površine motornog prostora. Godinama upotrebe vozila normalna je pojava masti i prljavštine na spoljašnjim delovima motora ispod haube. Vremenom ako se motor ne čisti i ne održava ta nečistoća trajno nagriza prvo plastične, a zatim i metalne delove motora vozila. Zbog toga kao i zbog celokupne čistoće automobila preporučujemo Vam usluge suvog pranja odnosno detailing motornog prostora. 

Suvo pranje motora vozila obuhvata:

  1. Detaljno suvo pranje i odmašćivanje gornjeg dela motora
  2. Dresing plastičnih delova motora

Sredstva za suvo pranje motora vozila koja koristimo namenjena su isključivo u tu svrhu. Prvo se pažljivo vrši odmašćivanje svih zamašćenih površina motora, a nakon toga i suvo pranje spoljašnjih delova motora. Kada se završe prve dve faze pristupa se dresingu plastičnih delova motora.

cena: od 50€

Potrebno vreme: 3-4 sata

Napomena: Cena usluge zavisi od veličine i stanja vozila!

Naši paketi

Naši paketi su specifični po tome što dobijate više, i po njima se razlikujemo od konkurencije. U odnosu na Vaše želje i mogućnosti pripremili smo 4 paketa za Vas. Light paket je paket koji će osvežiti Vaš automobil, ukloniti sitne ogrebotine, vratiti sjaj eksterijera i enterijera vozila. Yellow paket je tu da otkloni veće ogrebotine i da Vaš automobil ponovo izgleda novo! Premium paket je za perfekcioniste koji žele besprekoran automobil. Vip paket ne samo što dovodi vaš automobil do savršenstva nego vašeg ljubimca potpuno zaštićuje najkvalitetnijom keramičkom zaštitom SISTEM X. 
Jedino kod nas u ovom paketu dobijate zamensko Vip vozilo.

Paketi

Ukoliko niste sigurni koji od naših paketa bi bio najadekvatniji za Vaš automobil, slobodno navratite da naš tim pogleda Vaš automobil i da vam predlog tretmana.

O NAMA

MN Detailing Beograd je kompanija koja se profesionalno bavi detailingom automobila. Ljubav prema automobilima pretvorili smo u posao.

Odlučite se za našu kompaniju i rezervišite termin ODMAH!

KONTAKT

MN Detailing Beograd 2019 © sva prava zadržana
Dizajn i razvoj: